Projektni sastanak u Hrvatskoj , Logo i slogan projekta

    U našoj je školi projektni sastanak održan 6.-8. studenoga 2018. Kako je ovo bio prvi sastanak sudionika u projektu, imali smo o puno toga razgovarati pa smo većinu vremena proveli u školskoj knjižnici. Uspjeli smo, ipak, našim gostima barem malo pokazati svoj grad - dijelove bliže centru jer za više, nažalost, nije bilo vremena. Raduje nas da se opet vidimo sljedeće godine kada nam dolaze sa svojim učenicima pa stignemo nadoknaditi propušteno.









Prijedlog učenika naše škole za logo i slogan projekta
 

Najbolji radovi svih škola partnera od kojih je izabran pobjednički logo i slogan
  Na pojektnom se sastanku najviše razgovaralo o provedbi projektnih aktivnosti, načinu na koji se raspoređuje i troši projektni budžet, dogovarali su se rokovi i raspoređivali zadaci, a na kraju su sudionici odabrali i najbolji logo i slogan projekta.
Pobjednički je logo onaj iz Slovačke, a sloganom projekta proglašen je slogan kojeg je osmislila učenica naše škole - All for nature, nature for all. I logo i slogan vidljivi su na naslovnoj stranici bloga, nadamo se da vam se sviđaju.

Prijedlog učenika naše škole za logo i slogan projekta




1 komentar:

  1. Naša predlagana ponudba za stranke v novem letu je pozitivna in popolna zavezanost, zato vam sodelovanje z nami zagotavlja maksimalno zagotovilo, da bomo dobili sredstva, saj imamo oceno A + pri financiranju. Frank Loan Services (FLS) je bil v preteklih letih visoko ocenjen kot eno najboljših spletnih podjetij s cenejšo obrestno mero. Če potrebujete finančna sredstva, nas ne kontaktirajte po telefonu (+1-713-389-6778) ali E-pošti: k.frankloans@gmail.com

    E-pošti: k.frankloans@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Mobilnost u Rumunjsku

5 učenika osnovne škole Ivana Mažuranića u pratnji 2 nastavnika sudjelovali su u sklopu projekta „Gifts of nature“ u Learning-Teaching-Tra...